Inschrijven

teams van 4 of 5 personen kunnen zich inschrijven tot 7 dagen voor het evenement via het formulier op deze website of door te mailen naar info@electroniade.org.  Na deze datum kan inschrijven nog op persoonlijke uitnodiging: contacteer ook dan info@electroniade.org.

Een team heeft normaal 4 leden.  Een 5de lid is toegelaten (en aangemoedigd) als deze persoon nog geen 18 geworden is op de dag van de wedstrijd.

Bij de inschrijving voeg je volgende informatie

  • naam van het team in het formaat <moederbedrijf>_<team>, bijvoorbeeld KULEUVEN_THEMOSFETS.  De organisatie heeft het recht de naam te wijzigen om verwarring te vermijden of om redenen van goede smaak.
  • de website (URL, facebook, …) van het team , zoniet van het moederbedrijf (=bedrijf, instituut, school, formele of informele groep)
  • de kapitein of de corresponderende persoon, met
    • naam
    • email
    • GSM-nummer
  • de namen en emails van de effectieve deelnemers .  Men kan tot het allerlaatste ogenblik deelnemers vervangen, maar niet de kapitein of correnponderende persoon.  Het is niet verplicht dat de kapitein ook zelf deelneemt.

 

Door zich in te schrijven gaan de teams ermee akkoord dat hun deelname en resultaten publiek zijn.  Foto’s genomen op het evenement kunnen nadien op de website verschijnen.

Deelname kost 20 euro per team  (goed voor 1 drankbon van 10 euro).  Tijdens de registratie ontvangt de kapitein onze bankgegevens.  De registratie is pas effectief na de storting van het inschrijvingsbedrag op onze rekening.

De organisatie wijst een rolnummer toe aan elk team zodra het effectief geregistreerd is.  Een vroeg (laag) rolnummer heeft volgende voordelen: (a) een plaatsje dicht bij de quizmasters , (b) het voordeel in geval van een ex-aequo.

Personeel van de organisator (ICsense) mag niet deelnemen aan de competitie.


Score

Elke ronde wordt afzonderlijk beoordeeld.

De winnaar van de Electroniade is het team dat de hoogste totale score over alle ronden behaalt.

Bij ex aequo wint het team met de beste score voor de rode draad.  als ook dit ex-Aequo is, wint het team met het laagste (eerst geregistreerde) rolnummer.